top of page

Algemene voorwaarden

ALGEMENE VOORWAARDEN
Kimchi
Ilse Huygens
Gouden Handstraat 9
8000 Brugge
Belgie
BTW: BE0878100715
Tel: +32 472 788929
Mail : ilse@kimchi-jewellery.be


Verkoopsovereenkomst
De verkoopsovereenkomst komt tot stand tussen Kimchi en de meerderjarigeopdrachtgever (de ‘klant’), op het ogenblik dat een mail naar de klant wordt verstuurd ter bevestiging. Ieder die een bestelling plaatst bij Kimchi, verklaart zich akkoord met deze verkoopsvoorwaarden.
Het elektronisch bewijs (bijvoorbeeld : e-mail, backups, ...) wordt door alle betrokken partijen aanvaard binnen het kader van de verkoopsovereenkomsten en relaties.

 

RETOURNEREN
Herroepingsrecht
De consument heeft het recht aan Kimchi mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van motief binnen 14 kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering van het product. De consument stuurt dan de goederen in originele vepakking op eigen risico en kosten terug.
Artikelen die niet aan uw wensen voldoen of bij aankomst beschadigd zijn, kunnen teruggezonden worden nadat u dit gemeld heeft via e-mail (ilse@kimchijewellery.be).

Nadat wij uw e-mail beantwoord hebben, kunt u uw artikelen terugsturen naar Kimchi
Gouden Handstraat 9

8000 Brugge

Belgie

 

onder volgende voorwaarden:
- Het artikel dient in ongewijzigde staat (nieuw, ongebruikt + eventueel labels) teruggestuurd worden binnen 14 kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering.
- De terugzendkosten zijn ten laste van de koper.. Terugzending enkel met gebruik van track and trace code, die gemaild moet worden. Kimchi mailt u terug dat het die code ontvangen heeft . Gewone postzendingen kunnen verloren gaan en mogen niet gebruikt worden voor terugzending.
- Van zodra wij de artikelen in originele staat terug in ons bezit hebben, storten wij u het verschuldigde bedrag (met uitzondering van de verzendingskosten) binnen de 30 dagen terug.
Wij behouden ons het recht voor retourzendingen te weigeren bij het vermoeden dat de artikelen reeds zijn gebruikt of bij vermoeden van schade aangebracht door schuld anders dan Kimchi of de leverancier van het artikel.
Wij controleren onze artikelen voor we deze versturen en zorgen voor een degelijke verpakking, de klant verbindt zich ertoe de bestelling te controleren bij levering. Aanvaard nooit verpakkingen die duidelijk beschadigd zijn bij het transport en controleer jouw zending onmiddellijk bij ontvangst! Wij controleren iedere zending voor ze de deur uitgaat. Indien je toch schade vaststelt aan de door jou bestelde artikelen, dan vragen wij je ons daarvan onmiddellijk op de hoogte te brengen, indien mogelijk vragen we ook ons een foto door te mailen van het beschadigde artikel. Gooi nooit de postverpakking weg voor je hebt vastgesteld dat jouw zending in goede staat

is en stuur nooit een reeds ontvangen pakket terug zonder ons vooraf te contacteren!
 

Prijzen en productinformatie
Alle vermelde prijzen zijn steeds uitgedrukt in euro (€), inclusief BTW (21%) en exclusief verzendingskosten. Alle prijzen voor accessoires gelden per stuk, tenzij anders is aangegeven. Verzendingskosten worden duidelijk apart aangegeven. Voor een bestelling gelden altijd de prijs en de aktie die op het moment van bestelling worden vermeld.Kimchi houdt zich het recht voor de prijzen van de producten en de
productinformatie te wijzigen en te corrigeren. Indien korte tijd later een al aangeschaft product afgeprijsd blijkt te zijn, kan er geen aanspraak worden gemaakt op terugbetaling van het prijsverschil. De opgave van prijs slaat uitsluitend op de artikelen zoals het woordelijk wordt omschreven. Ondanks het feit dat de catalogus en website met de grootst mogelijke zorgvuldigheid
wordt samengesteld, is het toch mogelijk dat de aangeboden informatie onvolledig is of niet up-to-date is. Kimchi is wat de juistheid, geactualiseerdheid, of volledigheid van de aangeboden informatie slechts gehouden tot een middelenverbintenis. Kimchi is in geen geval aansprakelijk ingeval van materiële fouten, zet- of drukfouten. De bijhorende foto is decoratief bedoeld en kan artikelen bevatten die niet inbegrepen zijn in de prijs. Informatie over de artikelen (bijvoorbeeld maten en materialen), betreft altijd indicatieve informatie en kleurschakeringen op de foto kunnen licht afwijken van echte kleuren. Wanneer artikelen kleiner of groter tailleren dan gewoonlijk, wordt dit in de mate van het mogelijke op de site vermeld. Wanneer U specifieke vragen heeft over bijvoorbeeld maten, kleur, beschikbaarheid,
leveringstermijn of leveringswijze, verzoeken wij U ons te contacteren op ilse@kimchi-jewellery.be

 

Online bestellen
Door een bestelling te plaatsen bij Kimchi geeft de klant te kennen akkoord te gaan met de verkoops-, leverings- en betalingsvoorwaarden. Nadat je je bestelling verstuurd hebt, krijg je een automatisch gegenereerde e-mail met de bevestiging van
je bestelling. Mocht er een fout in ons voorraadsysteem zitten en een artikel toch niet meer voorradig is, dan krijg je daar ten laatste de volgende werkdag bericht van. De geleverde artikelen blijven tot op het moment van gehele betaling door de klant, de exclusieve eigendom van Kimchi. Het risico wegens verlies of beschadiging gaat evenwel over op de klant vanaf de levering. Elke zichtbare beschadiging en/of kwalitatieve tekortkoming van een artikel of andere tekortkoming bij de levering, moet onmiddellijk worden gemeld, op straffe van verval van elk recht. Op alle overeenkomsten tussen Kimchi en de klant is het Belgisch recht van toepassing.

De rechtbank van Brugge , Belgie is exclusief bevoegd.


Betalen
Wanneer u een bestelling plaatst bij Kimchi, wordt deze voor u voor een totaal van 7 kalenderdagen gereserveerd. U krijgt een orderbevestiging per mail toegezonden. (indien u binnen het half uur geen e-mail ontvangt, gelieve ons te contacteren op
ilse@kimchi-jewellery.be . Indien wij na die 7 kalenderdagen nog geen betaling ontvangen hebben, wordt het artikel terug in de verkoop geplaatst.

 

Betalingsmogelijkheden zijn:
- Cash (enkel bij persoonlijke levering of afhaling, op afspraak (contacteer ons
op ilse@kimchi-jewellery.be)
- Bancontact
- Via creditcard (Visa, Mastercard)


Levering en verzending
Wij behouden ons het recht voor om onze verzendingstarieven aan te passen indien nodig. Verzendingskosten staan steeds duidelijk vermeld op uw orderbevestiging en op uw factuur. Bij een persoonlijke levering of afhaling worden geen verzendingskosten aangerekend. 
 

België
- Binnen de 1 tot 7 werkdagen na de ontvangst van de betaling, versturen we je
pakje. 1 tot 2 werkdagen later zal het pakje aangeboden worden door de postbode. Het
pakje wordt verstuurd met Bpost en heeft een tracking code.
- Voor een verzending naar België steeds een vast bedrag van 5,7 € per artikel,
- Past jouw bestelling in de brievenbus dan wordt deze door de postbode samen met de gewone post aan huis afgeleverd. Als het formaat van de bestelling dit niet toelaat, dan wordt het pakje aan huis geleverd met bpost. Indien je niet aanwezig bent op het tijdstip van deze aflevering, ontvang je een schriftelijke kennisgeving in de bus en kan je het pakket afhalen in het postkantoor. Als je wil, kan je tijdens de
bestelling bij "leveringsadres" natuurlijk ook altijd je werkadres of het adres van een buur of vriend ingeven.

 

Europa
- Binnen de 3 à 7 werkdagen na de ontvangst van de betaling, versturen we je
pakje.
- Kost Nederland : 9 euro
- Andere landen : Op aanvraag

 

Privacybeleid
Alle privégegevens worden enkel gebruikt voor de afhandeling van de bestelling en zullen nooit aan derden ter beschikking worden gesteld.

Retour
bottom of page